Commerciële vastgoed taxaties

U wilt de waarde weten van uw bedrijfs- of beleggingsobject(en)? Een taxatie geeft hierop antwoord. Steeds meer geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie doet. Mark Bisselink is als NRVT-taxateur specialist in bedrijfsmatig onroerendgoed. Mark staat ingeschreven in het register van stichting VastgoedCert, is aangesloten bij TMI en is daarmee een gecertificeerde taxateur. Voor diverse bancaire instellingen verricht hij derhalve taxaties.

Professionele uitgangspunten

Daarnaast werken we volgens het taxatiesysteem TMI. Dat is ontwikkeld door en voor taxatieprofessionals in de commerciële vastgoedsector. Het hoofddoel van dit systeem is dat taxateurs werken vanuit dezelfde uitgangspunten. Deze zijn vastgelegd in de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed©.

Stappenplan

Wij doorlopen (minstens) de volgende stappen om tot een gedegen taxatie te komen:

  1. Verzamelen van de eerste informatie omtrent het te taxeren pand.
  2. Schriftelijk bevestigen van de opdrachtvoorwaarden door de opdrachtgever.
  3. Dossiervorming van alle relevante gegevens, zoals bouwtekeningen.
  4. Feitelijke en uitvoerige opname van het object.
  5. Opstellen van het rekenmodel voor de waardering, volgens de methodes NAR (Netto-AanvangsRendement) en DCF (Discounted-Cash-Flow).
  6. Uitwerking van de taxatie in uitgebreide digitale rapporten.
  7. Taxatie geschikt maken voor financieringen.

In al deze stappen garanderen wij grondigheid en duidelijkheid. Dat betekent dat we complexe zaken op basis van onze kennis en ruime ervaring goed doorgronden en in heldere taal presenteren. Neem rechtstreeks contact op met Mark Bisselink voor een offerte van uw taxatie: 0314 - 333 504. Informeer gerust naar onze interessante tarieven. Dat kan ook via info@bisselinkvastgoed.nl

Woningtaxaties

Als Vastgoedcert-gecertificeerde en beëdigde taxateur is Mark Bisselink bevoegd tot het uitvoeren van alle (NWWI) woningtaxaties. Of het nu gaat om een taxatie voor een woningverkoop, woningaankoop of hypotheekwijziging: Mark is u graag van dienst.