Kennis is ónze specialiteit.

Kennis van de regio is noodzakelijk wanneer men zich op de commerciële vastgoedmarkt begeeft.
Wij kennen alle aspecten van de regionale markt (locale politiek, regionale vraag- en aanbodverhoudingen, bestemmingsplannen, (her)ontwikkelingspotenties en andere factoren die voor u van belang kunnen zijn) én hebben in de loop der jaren ervoor gezorgd dat wij in deze markt een solide positie hebben verworven.

Wij vinden het daarnaast heel belangrijk om met onze opdrachtgevers een langdurige relatie op te bouwen. Daarom besteden wij veel tijd en zorg aan persoonlijke communicatie, advies en begeleiding.
Onze adviezen worden altijd onderbouwd met cijfers en gegevens uit onderzoek en/of rapportages.

Wij treden op voor o.a. ondernemers uit de regio, institutionele en particuliere beleggers, corporaties, projectontwikkelaars, maar uiteraard ook voor particuliere vastgoedeigenaars.

Dus wilt u een persoonlijk contact met uw bedrijfsmakelaar en een rechtdoorzee advies en begeleiding? Neem dan contact met ons op!

AANKOOP/VERKOOP/HUUR/VERHUUR VAN EEN BEDRIJFSPAND

Aankoop/verkoop/huur/verhuur van een bedrijfspandU wilt een bedrijfsruimte, winkelruimte of kantoor aankopen of aanhuren. Wat is een goede locatie? Wat is de reële prijs? Hoe zit het met duurzaamheid? Waar moet u verder rekening mee houden?

Of u bent eigenaar van een bedrijfsobject en zoekt u een huurder?

Wij helpen u met vragen als; wat is een reële opbrengst? Wie is er in de markt etc.

Mark Bisselink heeft een jarenlange ervaring opgedaan in de bemiddeling bij verkoop/aankoop of aanhuur/verhuur van (commercieel) onroerend goed t.b.v. het plaatselijke en regionale midden- en kleinbedrijf. Daarnaast heeft hij inmiddels een groot netwerk opgebouwd van ondernemers, zodat hij ervoor kan zorgen dat uw pand snel in de markt wordt gezet.

Wij zorgen voor een persoonlijk contact en snelle respons, daarnaast hanteren we scherpe courtagetarieven. Neem contact met ons op voor het bespreken van uw specifieke situatie en wensen.