WONING TAXATIE:

Mark Bisselink is erkend Register Taxateur (RMT) in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Het NRVT bewaakt en waarborgt de kwaliteit en vakbekwaamheid van Register-Taxateurs en vraagt taxateurs onder andere hun kennis op peil te houden door trainingen. Als klant bent u hierdoor altijd gegarandeerd van een kwalitatief hoogwaardig taxatierapport.

Mark is bevoegd tot het uitvoeren van alle (NWWI) woningtaxaties.

Er zijn verschillende doeleinden, waar u als woningbezitter een taxatie voor nodig zou kunnen hebben, bijvoorbeeld:

1. Bij aankoop van een nieuwe woning. Heeft u een nieuwe woning gekocht? Dan vraagt de geldverstrekker een taxatierapport van de nieuwe woning, om de financiering te kunnen opstarten.

2. Bij een verbouwing. Blijft u in uw huidige woning wonen, maar gaat u verbouwen en hiervoor een aanvullende hypotheek afsluiten? Dan vraagt de geldverstrekker om een taxatie voor en na de verbouwing.

3. Bij een overbruggingshypotheek. U heeft een nieuwe woning gekocht, maar uw huidige woning nog niet verkocht. Dan vraagt de geldverstrekker om een taxatie van uw huidige woning voor een overbruggingshypotheek. Ook bij nieuwbouw kan dit het geval zijn.

4. Bij oversluiten van uw huidige hypotheek. Gaat u oversluiten, omdat de voorwaarden van een nieuwe hypotheek voordeliger zijn dan die van de huidige hypotheek? Ook dan wil de geldverstrekker een taxatierapport van de woning.

Bisselink
Bisselink

NWWI TAXATIE:

Voor het waarderen van uw woning vragen geldverstrekkers een gevalideerd taxatierapport. Dit houdt in dat het rapport door een validatie commissie wordt beoordeeld en goedgekeurd. Deze beoordeling wordt geregeld door het taxatie instituut NWWI (www.NWWI.nl). Bisselink Vastgoed is ook aangesloten bij het NWWI.

U kunt op meerdere manieren een taxatie bij ons aanvragen:

1. U geeft aan uw hypotheek adviseur door, dat u wilt dat Bisselink Vastgoed de taxatie uitvoert. De adviseur meldt de opdracht aan bij het NWWI. Deze komt vervolgens automatisch naar ons toe per mail. Meestal gaan wij nog dezelfde dag aan de slag met het inplannen van de taxatie.

2. U neemt zelf rechtstreeks contact met ons per telefoon/email of vult het aanvraagformulier in op de website. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op om de afspraak in te plannen.

TARIEVEN:

Alle hieronder genoemde tarieven zijn inclusief BTW, inclusief validatiekosten NWWI en inclusief kadasterkosten.
Het is dus een all-in consumenten prijs.
De validatiekosten zijn verplicht en dragen wij af aan het NWWI (€ 42,95 excl. BTW).

Basistarief € 650,-

In geval van de volgende situaties wordt een opslag gerekend:

  • Verbouwing: € 45,-
  • Appartement (VvE): € 45,- 
Bisselink