Aankoop

AankoopEen huis of appartement kopen? Neem een deskundige makelaar mee, want liefde maakt blind.

Zo ook de liefde voor dat ene huis of dat ene appartement dat te koop staat in de Achterhoek. Wij zijn van mening dat u, mede om die reden, een deskundige makelaar aan uw zijde nodig heeft die u adviseert en begeleid bij de duurste aankoop van uw leven.

Bisselink Makelaardij & Vastgoedmanagement begeleid u volgens de onderstaande 4 fasen:

  1. Bezichtigen van de woning en na afloop een evaluatiegesprek met advies
  2. Onderhandelingen voeren
  3. Administratieve afhandeling (koopakte controleren en e.d.)
  4. De oplevering en overdracht van de woning bij de notaris.

Wat kost het?

In de aankoopbemiddeling wordt door de makelaar meestal een percentage gerekend van de aankoopprijs. Onduidelijk dus wat je uiteindelijk moet betalen. Daarom hanteren wij vaste prijzen.

De prijzen:
€ 1.500,-- (ex. BTW) voor het gehele traject. Mocht de aankoop onverhoopt niet doorgaan betaald u (eenmalig) een bedrag van € 200,-- excl. BTW.

€ 1.750,-- (ex. BTW) voor het gehele traject inclusief een bouwtechnische keuring. Mocht de aankoop onverhoopt niet doorgaan betaald u (eenmalig) een bedrag van € 200,-- excl. BTW.

Neem Mark mee!

Om u te overtuigen van zijn expertise en toegevoegde waarde gaat Mark Bisselink graag met u mee naar de woning van uw dromen. U kunt dan het nut van hem als aankoopmakelaar ervaren. Meer informatie? Bel ons gerust of neem contact op via het contactformulier.

Nieuwbouw

NieuwbouwVoor u als bouwer/aannemer zijn wij de perfecte schakel tussen uw klant en u als opdrachtgever. Onze opvallende manier van werken in de bouw kenmerkt zich door veel persoonlijk contact met de kopers.

Wij nemen u als bouwer/aannemer al het werk uit handen en zijn hét aanspreekpunt van de klant. Dit begint bij het bepalen van de verkoopprijs, tot het doornemen van het meer-minderwerk met de kopers en het beantwoorden van alle vragen van de kopers inzake ruw- en afbouw. We begeleiden de kopers bij de notaris, organiseren kijkdagen en sluiten e.e.a. correct af met een oplevering.

Dus wilt u een deskundige makelaar die u al het werk uit handen neemt?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!